Καταδίκη Πολάκη από το δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση μέσω διαδικτύου

0

Καταδικάστηκε, από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, για την ανάρτησή του στο διαδίκτυο εις βάρος του προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πούλη.

Με βάση την απόφαση αυτή, ο κ. Πολάκης θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 8.000 ευρώ για αποκατάσταση ηθικής βλάβης στον κ. Πούλη και να κατεβάσει την ανάρτησή του, της 3ης Μαΐου 2017, για την οποία καταδικάστηκε.

Επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας θα πρέπει να αναρτήσει σε ιστοδελίδα κοινωνικής δικτύωσης την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και μάλιστα θα έχει πρόστιμο 100 ευρώ την ημέρα, για κάθε μέρα καθυστέρησης.

Παράλληλα, ο κ. Πολάκης θα πρέπει να καταβάλει τα δικαστικά έξοδα, ύψους 600 ευρώ και το παράβολο ερημοδικίας, ύψους 250 ευρώ, για το γεγονός ότι δεν παρέστη στο δικαστήριο ο ίδιος ή δια πληρεξουσίου δικηγόρου.

Αντιδρώντας, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έγραψε, και πάλι τα εξής:

«Σε λίγο στη Βουλή θα υποστηρίξω την τροπολογία για το επικουρικό προσωπικό και το προσωπικό των Μεθ μέσω Κεελπνο. Εμείς ότι λέμε το κάνουμε ξεπερνώντας τα εμπόδια που κάποιοι συνειδητά, αξιοποιώντας τμήμα της Δικαιοσυνης προσπαθούν να μας βάλουν, για να ακυρώσουν την προσπάθεια ανασυγκρότησης της δημόσιας υγείας!!!!».

http://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/695612_katadiki-polaki-apo-dikastirio-gia-sykofantiki-dysfimisi-sto

κλικ στην εικόνα

Σε αιχμηρό σχόλιο για τα όσα συνέβαιναν στο ΚΕΕΛΠΝΟ επί υπουργίας Άδωνι Γεωργιάδη προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

«Φακές, αρακάς, σπανακόρυζο, μοσχάρι, κοτόπουλο, μπιφτέκια, ό,τι πάρεις 12,50 ευρώ! Νόμιζαν πως θα ήταν αιώνια στο απυρόβλητο ……Και ο ακροδεξιός κουνάει το δαχτυλάκι του και λέει πως θα βάλει εμένα φυλακή, ο δε Σταμάτης ως πρόεδρος Σωματειου κάνει και μηνύσεις στη σημερινή διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ! Ουστ κοπρόσκυλα ,στις τρύπες σας, τελειώσατε.. Κυριάκο Μητσοτάκη, θα τον έχεις πολύ καιρό για αντιπρόεδρο αυτόν τον ανεκδιήγητο; Έρχονται κι άλλα» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Π. Πολάκης σε ανάρτησή του στο facebook.

Share.

Leave A Reply