Facebook Twitter Instagram
    Δημοφιλή
    • Ωρα εξόδου για τη Φαμίλια…
    • Θέσεις ειδικευόμενων ιατρών ειδικότητας Ρευματολογίας, στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών
    • Κ.Φαρσαλινός: «H αντιπολίτευση κατηγορεί τον Θ.Πλεύρη επειδή σταμάτησε την τρομοκρατία – Απίστευτη κατάντια του πολιτικού συστήματος»
    • Κάταγμα πέους: Γιατί χρήζει άμεσης αντιμετώπισης
    • Ευλογιά των πιθήκων: Ας μην γίνουμε «στο ίδιο έργο θεατές»
    • Δικαστική απόφαση «σταθμός»: Δικαίωση μη εμβολιασμένης υπαλλήλου του Νοσοκομείου Κορίνθου
    • «Όχι από COVID αλλά με COVID» : συγκάλυψη εγκληματικών ευθυνών
    • Mε αφορμή την επίσκεψη της κας. Μενδώνη στο χώρο που εκτελούνται εργασίες στην τουριστική επένδυση «Kilada Hills» στην Αργολίδα
    DocMed – Ιατρικά Νέα
    • Αρχική
    • Ειδήσεις
      1. CoronaVirus
      2. Δελτία Τύπου
      3. Πολιτική Υγείας
      Featured
      10 Αυγούστου 20220

      Δικαστική απόφαση «σταθμός»: Δικαίωση μη εμβολιασμένης υπαλλήλου του Νοσοκομείου Κορίνθου

      Recent
      10 Αυγούστου 2022

      Δικαστική απόφαση «σταθμός»: Δικαίωση μη εμβολιασμένης υπαλλήλου του Νοσοκομείου Κορίνθου

      4 Μαΐου 2022

      Απόφαση του Αρείου Πάγου ανοίγει το δρόμο για αναδρομικά στους γιατρούς του ΕΣΥ

      13 Απριλίου 2022

      Με κορωνοϊό και η τριπλοεμβολιασμένη ΠτΔ Κ.Σακελλαροπούλου

    • Υγεία
      • Για όλους
      • Άνδρας
      • Γυναίκα
      • Σεξ & Υγεία
      • Παιδί
      • Τρίτη Ηλικία
    • Ιατρικό Σαλόνι
    • Άρθρα
    • Πολιτική
    • Διατροφή
    • Docmed+
    • Επικοινωνία
    DocMed – Ιατρικά Νέα
    You are at:Home»Ειδήσεις»Κάρτα υγείας για πρόσφυγες και μετανάστες θεσπίζει το υπουργείο Υγείας

    Κάρτα υγείας για πρόσφυγες και μετανάστες θεσπίζει το υπουργείο Υγείας

    0
    By Γεώργιος Παπασταματάκης on 31 Οκτωβρίου 2015 Ειδήσεις

    Στη θέσπιση κάρτας υγείας για πρόσφυγες και μετανάστες, προχωρεί το υπουργείο Υγείας μέσα στον επόμενο μήνα, όπως δήλωσε ο γ.γ. Δημόσιας Υγείας Γιάννης Μπασκόζος στο Πρακτορείο FM.
    Ο κ. Μπασκόζος είπε ακόμη ότι συστήνεται μια επιτροπή, με τον ίδιο επικεφαλής, η οποία θα εισηγηθεί -και θα αποφασιστεί από την πολιτική ηγεσία- ένα Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την κάλυψη υγείας προσφύγων και μεταναστών, το οποίο, σε συνεργασία και πάντα σε συνεννόηση με το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, θα μπορεί να δώσει μια λύση με πρόγραμμα.

    Ο γ.γ. Δημόσιας Υγείας διαβεβαίωσε επίσης ότι στο Εθνικό Σχέδιο Δράσης θα υπάρχει πρόβλεψη για ψυχολογική υποστήριξη με άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό, για όλους αυτούς τους ανθρώπους, γιατί όπως είπε «η ψυχολογική στήριξη, ίσως είναι και το πιο σοβαρό μέτρο προστασίας της υγείας τους που μπορείς να λάβεις».

    Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη:

    Ερ: Κύριε Μπασκόζο, σε τι φάση βρίσκονται οι σχεδιασμοί του υπουργείου όσον αφορά το τόσο κρίσιμο θέμα των προσφύγων και μεταναστών;

    Απ: Το υπουργείο Υγείας, σε αγαστή συνεργασία με το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και τον κ. Μουζάλα, προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην κάλυψη των αναγκών υγείας των προσφύγων και των μεταναστών. Με μια έγνοια, επιτρέψτε μου να πω, πρωτοφανή για την ιστορία των κυβερνήσεων που κυβέρνησαν αυτή τη χώρα, γιατί η λογική αυτής της κυβέρνησης είναι ότι αυτοί οι συνάνθρωποί μας βρίσκονται σε αυξημένη ανάγκη και πρέπει να τους παράσχουμε κάθε δυνατή φροντίδα. Άρα το σχέδιο μας είναι να γίνεται όσο το δυνατόν πιο καλός έλεγχος στις πύλες εισόδου αλλά και στα κέντρα φιλοξενίας.

    Για αυτό το λόγο σχεδιάσαμε και αποφασίσαμε να υπάρχει και μια κάρτα υγείας, η οποία θα αναφέρει βασικά χαρακτηριστικά και αποτελέσματα των εξετάσεων που γίνονται σε σχέση με την κατάσταση της υγείας τους και η οποία θα τους είναι χρήσιμη και για τις μετακινήσεις μέσα στη χώρα και για τη διάβαση των συνόρων και για τη μετεγκατάσταση τους σε άλλες χώρες.

    Ερ: Αυτή η κάρτα υγείας πότε θα ξεκινήσει να δίδεται στους ανθρώπους αυτούς;

    Απ: Έχω την εντύπωση ότι μπορώ να δεσμευτώ πως σε ένα μήνα θα είναι έτοιμη, ίσως και πιο νωρίς να υπάρχει και να δίνεται.

    Ερ: Η κάρτα υγείας αυτή θα αναγράφει το ιστορικό;

    Απ: Δεν θα είναι τόσο λεπτομερής, τουλάχιστον στην αρχή. Θα αναγράφει όμως τα κύρια ευρήματα και τις κύριες παθολογικές καταστάσεις που θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη όταν θα συναντά ο πρόσφυγας ή ο μετανάστης τις δημόσιες αρχές.

    Ερ: Αυτή θα δίδεται σε όλους ανεξαιρέτως και όχι μόνο σε αυτούς που έχουν συγκεκριμένα προβλήματα υγείας;

    Απ: Αυτή θα δίδεται σε όλους, γιατί φιλοδοξούμε να περάσουν την πρώτη έρευνα υγείας όλοι και μετά έναν πρωτοβάθμιο έλεγχο. Άρα θα δίδεται σε όλους και θα είναι δικό τους το έγγραφο, για να μην φοβηθούν ή να μην πιστέψουν ότι αυτός είναι κάποιος τρόπος φακελώματος ή θα οδηγήσει σε άσχημα πράγματα για αυτούς. Θα είναι δικό τους, θα το έχουν στην τσέπη τους και θα εναπόκειται στη δική τους διάθεση να το δείχνουν αν τους ζητείται.

    Ερ: Πώς προγραμματίζει το υπουργείο την μεσομακροπρόθεσμη κάλυψη για πρόσφυγες και μετανάστες;

    Απ: Επειδή τις τελευταίες μέρες και με τις συνεχείς αλλαγές του αριθμού των προσφύγων και μεταναστών, οι οποίοι βρίσκονται στα κέντρα φιλοξενίας του Ελαιώνα, του Γαλατσίου ή και του Ελληνικού, προέκυψαν ανάγκες κάλυψης ιατρικής και υγειονομικής τις οποίες έπρεπε να καλύψουμε ξαφνικά μέσα στο Σάββατο ή μέσα στην Κυριακή το βράδυ, και στις οποίες ανταποκριθήκαμε, αλλά αισθανθήκαμε ότι δεν είμαστε τόσο έτοιμοι από άποψης συντονισμού και ετοιμότητας, κάνουμε δύο πράγματα:

    Πρώτον, ορίσαμε ένα συντονιστικό, το οποίο θα είναι σε συνεχή επιφυλακή για να ανταποκρίνεται στις άμεσες ανάγκες ιατρικής κάλυψης παντού όπου υπάρχουν πρόσφυγες και μετανάστες, όπου φιλοξενούνται, όπου μετακινούνται, όπου στέκονται προσωρινά.

    Και δεύτερον, επειδή ξέρουμε και καταλαβαίνουμε ότι οι προσφυγικές ροές δεν πρόκειται να σταματήσουν, μπορεί να αλλάζουν χαρακτήρα, μορφή, μπορεί να αλλάζουν πύλες εισόδου, αλλά πάντως δεν πρόκειται να σταματήσουν, αποφασίστηκε σε χθεσινή σύσκεψη να συσταθεί μια επιτροπή, στην οποία έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής, η οποία θα εισηγηθεί -και θα αποφασιστεί από την πολιτική ηγεσία- ένα Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την κάλυψη υγείας προσφύγων και μεταναστών, το οποίο σε συνεργασία και πάντα σε συνεννόηση με το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής θα μπορεί να δώσει μια λύση με πρόγραμμα. Και όταν λέω λύση με πρόγραμμα εννοώ να δούμε πώς θα καλυφθούν πια όχι σε εθελοντική, αλλά σε κανονική βάση οι ανάγκες με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπου χρειάζεται να υπάρχει αυτό, μην ξεχνώντας βέβαια ποτέ την ανάγκη συνεργασίας με τις ΜΚΟ.

    Ερ: Το συντονιστικό όργανο θα αποτελείται μόνο από φορείς του υπουργείου Υγείας;

    Απ: Υπάρχουν αυτή τη στιγμή τρείς επιτροπές που λειτουργούν. Η μία είναι αυτή που εγκαταστάθηκε αμέσως με την ανάληψη των καθηκόντων μου σαν γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας, η οποία έχει αναλάβει να μας εισηγηθεί και μέτρα μεσομακροπρόθεσμης κάλυψης των αναγκών των προσφύγων σε υπηρεσίες υγείας. Υπάρχει ένα συντονιστικό, στο οποίο συμμετέχουν και οι ΜΚΟ. Και υπάρχει και ένα στενό συντονιστικό, εντός του υπουργείου, το οποίο είναι για να δίνει άμεσες λύσεις στα προβλήματα.

    Ερ: Όσον αφορά στην επιτροπή στην οποία είπατε ότι θα είστε επικεφαλής, από ποιους θα αποτελείται;

    Απ: Θα αποτελείται από παράγοντες του υπουργείου, από εκπρόσωπο του ΚΕΕΛΠΝΟ, που έχει αναλάβει ένα σημαντικό ρόλο σε αυτή την ιστορία, και θα δούμε, τώρα θα συσταθεί η επιτροπή, σήμερα-αύριο θα έχω τα πλήρη στοιχεία των ονομάτων που θα μπορέσουν να τη συστήσουν. Θα είναι μικρή, δεν θα είναι μεγάλη.

    Ερ: Για το Εθνικό Σχέδιο Δράσης υπάρχουν κάποιοι πυλώνες που ήδη έχετε επεξεργαστεί;

    Απ: Οι πυλώνες που έχουμε επεξεργαστεί είναι πρώτον οι συστάσεις και οι οδηγίες σε συνεργασία με το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής για κάλυψη των συνθηκών υγιεινής στους χώρους διαμονής και φιλοξενίας των προσφύγων και μεταναστών. Πρέπει να ξέρετε ότι οι άνθρωποι αυτοί ξεκινούν υγιείς από τη χώρα τους, έρχονται καταταλαιπωρημένοι στη χώρα μας, χωρίς παθήσεις συγκεκριμένες, τα λοιμώδη νοσήματα είναι μικρό πρόβλημα, αλλά φτάνουν στο σημείο να υποστούν κάποιες ελαφρές λοιμώξεις η δερματοπάθειες από τις κακές -μερικές φορές- συνθήκες φιλοξενίας. Εμείς σαν γενική γραμματεία Δημόσιας Υγείας έχουμε υποχρέωση να χτυπήσουμε το καμπανάκι να βελτιωθούν άμεσα οι συνθήκες.

    Ερ: Για τα λοιμώδη νοσήματα είχατε μιλήσει στην 65η Σύνοδο της Περιφερειακής Επιτροπής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην Ευρώπη, που έγινε στο Βίλνιους της Λιθουανίας τον Σεπτέμβρη, αν δεν κάνω λάθος. Και είχατε πει ότι δεν αποτελούν το κύριο πρόβλημα υγείας ανάμεσα στους πρόσφυγες. Αντίθετα, οι παιδικές ασθένειες και οι χρόνιες παθήσεις, όπως ο διαβήτης και η καρδιοπάθεια, αποτελούν τα κύρια ζητήματα υγείας. Πώς αντιμετωπίζετε αυτές τις παθήσεις και πώς σκοπεύετε να τις αντιμετωπίσετε στο μέλλον ως υπουργείο;

    Απ: Αυτά τα στοιχεία που έθεσα τότε ισχύουν απόλυτα και σήμερα, και έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα περισσότερο, σύμφωνα με τους αρμόδιους επιστήμονες (επιτρέψτε μου να πω ότι ο μύθος της υγειονομικής βόμβας έχει ευτυχώς καταρρεύσει), και με βάση τη δική μας αντίληψη, και έχει γίνει πια κοινός τόπος.

    Ερ: Όντως, το είχε πει και ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ.

    Απ: Και το δεύτερο είναι ότι επειδή ξεκινούν πια ολόκληρες οικογένειες και έρχονται, από ηλικιωμένους μέχρι παιδιά, για αυτό έχουμε πια χρόνιες παθήσεις -όπως καρδιοπάθειες, ζαχαρώδη διαβήτη- που χρειάζεται να έχουν αυτοί οι άνθρωποι πρόσβαση στις πρωτοβάθμιες και ορισμένες φορές στις δευτεροβάθμιες υπηρεσίες υγείας, πράγμα για το οποίο εμείς εγγυούμαστε, και προσπαθούμε να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη πρόσβαση όλων αυτών των ανθρώπων στις υπηρεσίες που χρειάζονται.

    Ερ: Είστε ευχαριστημένος από το συντονισμό όλων των φορέων και τη συνεργασία με τις ΜΚΟ μέχρι ώρας;

    Απ: Θέλω να είμαι σαφής και ειλικρινής. Δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε πάντα ακόμα περισσότερα από αυτά που μπορούμε να κάνουμε μέχρι τώρα. Και επειδή ξεκινήσαμε από το μηδέν, αισθάνομαι ότι μπορούμε να τα κάνουμε ακόμα πολύ καλύτερα. Έχουμε αποκτήσει εμπειρίες, έχουμε αποκαταστήσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τις ΜΚΟ -και τις ευχαριστώ και από την ευκαιρία που έχω σήμερα για την προσφορά τους και για την διάθεση συνεννόησης που έχουν. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η διάθεση συνεννόησης θα οδηγήσει σε ακόμα καλύτερο συντονισμό, ο οποίος ποτέ δεν θα ξεχνά ότι την κύρια ευθύνη την έχουμε εμείς σαν Πολιτεία, και πρέπει να την αναλάβουμε.

    Ερ: Στην ίδια σύνοδο που προανέφερα, είχατε μιλήσει και για την ανάγκη ψυχολογικής υποστήριξης, που βέβαια είναι εύλογο να καθίσταται επιτακτική για ανθρώπους που προέρχονται από περιοχές συρράξεων, αλλά και λόγω της κακουχίας από τα ταξίδια τους. Τι γίνεται επ’ αυτού; Υπάρχει κάποια πρόβλεψη από πλευράς υπουργείου;

    Απ: Ήδη σε διάφορα κέντρα φιλοξενίας φροντίζουμε να στέλνουμε, δυστυχώς όχι ακόμα σε σταθερή βάση, ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς για υποστήριξη αυτών των ανθρώπων. Σας διαβεβαιώνω ότι στο Εθνικό Σχέδιο Δράσης θα υπάρχει πρόβλεψη για ψυχολογική υποστήριξη, με άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό, για όλους αυτούς τους ανθρώπους -γιατί πιστεύω ότι η ψυχολογική υποστήριξη ίσως είναι και το πιο σοβαρό μέτρο προστασίας της υγείας τους που μπορείς να λάβεις.

    Ερ: Σε επίπεδο ΕΕ έχουμε κάτι νεότερο, από πλευράς αντιμετώπισης του ζητήματος; Γιατί κάθε μέρα προκύπτουν νεότερα στοιχεία, καθότι το θέμα απασχολεί Συνόδους Κορυφής και όλο τον κόσμο πλέον.

    Απ: Όπως έχω πει και ασφαλώς το γνωρίζετε, η Ευρώπη μέσα από το προσφυγικό ζήτημα και από την εισροή εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων θα αλλάξει. Το θέμα είναι αν θα αλλάξει προς την κατεύθυνση της αλληλεγγύης και της αλληλοκατανόησης ή θα αλλάξει προς την κατεύθυνση της κλειστοφοβίας και των κλειστών συνόρων. Οι δύο αυτές γραμμές παλεύουν αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.

    Φαίνεται πως διαμορφώνονται κάπως καλύτερες συνθήκες για να επικρατήσει η λογική της αλληλεγγύης και της αλληλοκατανόησης. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι τόσο απλά. Υπάρχουν θετικά βήματα, υπάρχουν όμως και παράλογες προτάσεις, τις οποίες αναγκαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε, και μέχρι στιγμής τα καταφέρνουμε. Ελπίζουμε ότι θα επικρατήσει η λογική, η αλληλεγγύη και η διάθεση συνεργασίας.

    Πηγή: newsbomb.gr
     
    Πηγή: http://www.onmed.gr/ygeia-eidhseis/item/

    Γιάννης Μπασκόζος Κάρτα υγείας μετανάστες προσφυγές
    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Previous Article“Μαστίγιο” στους γιατρούς που δεν γράφουν γενόσημα
    Next Article Κλίνες ΜΕΘ με 20ήμερες συμβάσεις (170 νοσηλευτές και γιατροί)

    Related Posts

    ΕΟΔΥ: Μαζικοί εμβολιασμοί σε 17 δομές προσφύγων

    Το υγειονομικό ζήτημα των προσφύγων εν μέσω της επιδημικής κρίσης

    «Κορωνοφωλιά» ο καταυλισμός παράνομων μεταναστών στην Ριτσώνα – 20 κρούσματα

    Leave A Reply Cancel Reply

    Ροή Ειδήσεων
    • Ωρα εξόδου για τη Φαμίλια… 12 Αυγούστου 2022
    • Θέσεις ειδικευόμενων ιατρών ειδικότητας Ρευματολογίας, στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών 12 Αυγούστου 2022
    • Κ.Φαρσαλινός: «H αντιπολίτευση κατηγορεί τον Θ.Πλεύρη επειδή σταμάτησε την τρομοκρατία – Απίστευτη κατάντια του πολιτικού συστήματος» 12 Αυγούστου 2022
    • Κάταγμα πέους: Γιατί χρήζει άμεσης αντιμετώπισης 11 Αυγούστου 2022
    • Ευλογιά των πιθήκων: Ας μην γίνουμε «στο ίδιο έργο θεατές» 11 Αυγούστου 2022
    • Δικαστική απόφαση «σταθμός»: Δικαίωση μη εμβολιασμένης υπαλλήλου του Νοσοκομείου Κορίνθου 10 Αυγούστου 2022
    • «Όχι από COVID αλλά με COVID» : συγκάλυψη εγκληματικών ευθυνών 10 Αυγούστου 2022
    • Mε αφορμή την επίσκεψη της κας. Μενδώνη στο χώρο που εκτελούνται εργασίες στην τουριστική επένδυση «Kilada Hills» στην Αργολίδα 10 Αυγούστου 2022
    • Καλοκαίρι: Τα πιο συχνά προβλήματα αυτιών και μύτης 7 Αυγούστου 2022
    • Ψηφιακός μετασχηματισμός των ιατρείων με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης 6 Αυγούστου 2022
    • Ρινοπλαστική: Χρήσιμες πληροφορίες για την πιο δημοφιλή αισθητική επέμβαση  6 Αυγούστου 2022
    • Το χρονικό ενός… «μοιραίου» Δημάρχου και Περιφερειάρχη 6 Αυγούστου 2022
    • 5η ΜΑΪΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ 4 Μαΐου 2022
    • Απόφαση του Αρείου Πάγου ανοίγει το δρόμο για αναδρομικά στους γιατρούς του ΕΣΥ 4 Μαΐου 2022
    • Οξεία ηπατίτιδα στα παιδιά: τι ξέρουμε, τι προσέχουμε, τι κάνουμε 2 Μαΐου 2022
    • Να αποσυρθεί άμεσα το «εντέλλεσθε» της 1ης ΥΠΕ για την κάλυψη των εφημεριών των Κ.Υ. στην Αττική 2 Μαΐου 2022
    •  Η ασφαλής άσκηση της ιατρικής εν όψει των νομοθετικών διεργασιών για την υγεία 2 Μαΐου 2022
    • Νόσος Graves: Πώς επηρεάζει τον εγκέφαλο; 28 Απριλίου 2022
    • Θεραπεία της χρόνιας προστατίτιδας με κρουστικά κύματα 28 Απριλίου 2022
    • Tο Πάσχα της επιδημικής κρίσης και της επικαιρότητας του πολέμου 26 Απριλίου 2022
    • Αρθροπλαστική γόνατος και παραπανίσια κιλά 26 Απριλίου 2022
    • Σύνδρομο ραγισμένης καρδιάς: Κι όμως υπάρχει… 26 Απριλίου 2022
    • ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Εισήγηση στη Γενική Συνέλευση του ΠΙΣ 15 Απριλίου 2022
    • Μύθοι και αλήθειες για το σεξ μετά το έμφραγμα 14 Απριλίου 2022
    • Απώλεια βάρους: Πώς να απαλλαγείς από την υπερβολική χαλάρωση 14 Απριλίου 2022
    Kατηγορίες
    • CoronaVirus
    • Docmed+
    • Άνδρας
    • Άρθρα
    • Για όλους
    • Γυναίκα
    • Δελτία Τύπου
    • Διατροφή
    • Ειδήσεις
    • Ιατρικό Σαλόνι
    • Παιδί
    • Πολιτική
    • Πολιτική Υγείας
    • Σεξ & Υγεία
    • Τρίτη Ηλικία
    • Υγεία
    • Χωρίς κατηγορία
    About

    Docmed

    Δημοφιλή Άρθρα
    22 Μαρτίου 2015

    Για τους φίλους ΜΗ γιατρούς

    7 Μαΐου 2020

    Οι δεκατρείς μεγάλοι μύθοι του κορωναϊου και της covid-19

    25 Μαρτίου 2020

    Αντιδράσεις για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού – Η άποψη επιστήμονα που λογοκρίθηκε

    Copyright © 2014 Docmed.gr
    • Αρχική
    • Ειδήσεις
      1. CoronaVirus
      2. Δελτία Τύπου
      3. Πολιτική Υγείας
      Featured
      10 Αυγούστου 20220

      Δικαστική απόφαση «σταθμός»: Δικαίωση μη εμβολιασμένης υπαλλήλου του Νοσοκομείου Κορίνθου

      Recent
      10 Αυγούστου 2022

      Δικαστική απόφαση «σταθμός»: Δικαίωση μη εμβολιασμένης υπαλλήλου του Νοσοκομείου Κορίνθου

      4 Μαΐου 2022

      Απόφαση του Αρείου Πάγου ανοίγει το δρόμο για αναδρομικά στους γιατρούς του ΕΣΥ

      13 Απριλίου 2022

      Με κορωνοϊό και η τριπλοεμβολιασμένη ΠτΔ Κ.Σακελλαροπούλου

    • Υγεία
      • Για όλους
      • Άνδρας
      • Γυναίκα
      • Σεξ & Υγεία
      • Παιδί
      • Τρίτη Ηλικία
    • Ιατρικό Σαλόνι
    • Άρθρα
    • Πολιτική
    • Διατροφή
    • Docmed+
    • Επικοινωνία

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.