Καλαμάτα : Διευθυντής ΕΣΥ, ορθοπεδικός, βρέθηκε νεκρός σε λίμνη αίματος

0

Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες στην Καλαματά καθώς ένας  65χρονος γιατρός  βρέθηκε νεκρός μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Ο γιατρός ζούσε στην Αθήνα αλλά είχε καταγωγή από την Καλαμάτα όπου είχε πάει για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα.

Με ένα νυστέρι έδωσε τέλος στη ζωή του, μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του στην Καλαμάτα, γνωστός ορθοπεδικός.
Τον 65χρονο Γιάννη Μίχο, διευθυντή της Δ’ Ορθοπεδικής Κλινικής του Ασκληπιείου της Βούλας, έψαχνε από χθες το απόγευμα ο ξάδερφός του κι αφού δεν κατάφερνε να τον βρει πουθενά, ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι αστυνομικοί με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής μπήκαν στο σπίτι του ιατρού στις 4 σήμερα τα ξημερώματα. Το πτώμα βρήκαν στο μπάνιο με εμφανή τραύματα στο λαιμό και δίπλα ένα νυστέρι. Η κατάσταση του σπιτιού, αλλά και το τραύμα στο πτώμα δεν παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια και όλα δείχνουν αυτοχειρία.

https://eleftheriaonline.gr/local/koinonia/astynomika/item/203408-kalamata-gnostos-giatros-evale-telos-sti-zoi-tou-me-nysteri

Ο Ιωάννης Μίχος είναι Συντονιστής Διευθυντής της Δ΄ Ορθ/κης Κλινικής του Ασκληπιείου Νοσοκομείου Βούλας από το 2004.  Επίσης έχει υπό την ευθύνη του τη μονάδα αθλητικών κακώσεων / γόνατος του Νοσοκομείου, η οποία ιδρύθηκε με δική του πρωτοβουλία.

Η χειρουργική του δραστηριότητα είναι κατά κύριο λόγο χειρουργική γόνατος και περιλαμβάνει αρθροσκοπικές επεμβάσεις (μηνίσκοι, χιαστοί σύνδεσμοι, αρθρικός χόνδρος κλπ), αλλά και ανοικτές επεμβάσεις όπως αρθροπλαστικές (πρωτογενείς και αναθεωρήσεις) με σύγχρονες τεχνικές ηλεκτρονικής πλοήγησης (navigation system), αρθροπλαστικές ισχίου (πρωτογενείς και αναθεωρήσεις) καθώς και επεμβάσεις της περιοχής του ώμου.

Στην κλινική καλύπτεται όλο το φάσμα της καταγματολογίας / τραυματολογίας, πλήν επεμβάσεων σπονδυλικής στήλης.

Κατά το έτος 2011, διετέλεσε Πρόεδρος της Ελληνικής Ορθοπαιδικής Εταιρείας και διοργάνωσε μεγάλο αριθμό επιστημονικών εκδηλώσεων. Καθ΄ όλο το διάστημα της πορείας του έχει επιδείξει έντονη εκπαιδευτική δραστηριότητα μέσα από συνέδρια, σεμινάρια και workshops.

Share.

Leave A Reply