Κ. Χαρδαλιά. Εκθέσατε τον καθηγητή σε κίνδυνο στον οικισμό των Ρομά στην Λάρισα;

0
Η παρουσία του καθηγητή Τσίοδρα και Χαρδαλιά στις 10/4/20  στο οικισμό των ρομά στην νέα Σμύρνη Λάρισας ένα οικισμό που είχε μπει σε καραντίνα από την προηγούμενη μερα 9/4/20  γεννά   απορίες για την ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίσθηκε η ολη κατάσταση.  
Ευθύς εξαρχής θέλω να δηλώσω τον σεβασμό μου στον καθηγητή και στις προσπάθειες που καταβάλει για να κρατήσει την Ελλάδα κατά τον δυνατόν μακριά από ακραία φαινόμενα θανάτων και εξάπλωσης της νόσου στην κοινότητα και να δηλώσω οτι αναμφισβήτητα  η επιτόπια παρουσία του καθηγητή έδωσε την ευκαιρία στους κατοίκους να κατανοήσουν το μέγεθος του προβλήματος.
Αυτόν τον άνθρωπο τον επιστήμονα τον αρχιστράτηγο στην μάχη κατά του κορωναϊού πρέπει με κάθε τρόπο να τον προστατεύουμε και να μην τον θέτουμε σε κίνδυνο όπως έπραξε η ηγεσία της πολιτικής προστασίας στον οικισμό των Ρομα.
Ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε σήμερα ότι από τους 333 ελέγχους που έγιναν βρέθηκαν 4 ακόμη άτομα θετικά στον κοροναϊό, «άρα έχουμε συνολικά 25 κρούσματα» που μεταφέρονται και αυτοί μαζί με τους πρώτους 21 σε κέντρο αποκατάστασης για να τεθούν σε αυστηρή καραντίνα.
Ηταν γνωστό οτι λοιπόν οτι υπηρχαν κρουσματα κορωνοιου στην κοινότητα. 
Δεν έχεις το δικαίωμα να στέλνεις τον καθηγητή μέσα στο πλήθος των ρομά μόνο του απροστάτευτο
 Δεν έχεις το δικαίωμα να μαζεύεις δημοσιογράφους και κανάλια για να αποθανατίσεις επικοινωνιακές στιγμές θέτοντας τους σε δυνητικό κίνδυνο λοίμωξης   και εσύ να κάθεσαι σε αυτοκίνητο της πυροσβεστικής με άλλα τρία άτομα φορόντας την προστατευτική σου μασκα

Δεν έχεις το δικαίωμα να έχεις τον καθηγητή έξω χωρίς προστατευτική μάσκα και με το που  μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο να του φοράς μάσκα. γιατί Κ. Χαρδαλιά;

Εκθεσατε τον καθηγητη σε κίνδυνο λοίμωξης
Παπασταματάκης Γεώργιος
Χειρουργός

Share.

Leave A Reply