Είμαι Νοσηλευτής. Νοιάζομαι.

0

Είμαι Νοσηλευτής . Νοιάζομαι .
Είναι η δική μου αποστολή!!!!!!!
Προστατεύω, υποστηρίζω, ακούω, συναισθάνομαι, διδάσκω, οδηγώ και εμπνέομαι. Σώζω ζωές. Βοηθώ τους άλλους. Κρατάω τα χέρια. Κάνω μια διαφορά, κάθε μέρα.
. .  Αυτά είναι εδώ και 6.938 ημέρες που μπορώ και προσφέρω,  και από εκείνες  τις μέρες δεν υπήρξε ποτέ ούτε μία, που θα  ήθελα να είμαι οτιδήποτε άλλο.
Η καριέρα μου ως ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ  έχει διαμορφωθεί και καθοδηγηθεί από τους δασκάλους ΔΕ νοσηλευτές που με εκπαίδευσαν, που με καθοδήγησαν και τους συναδέλφους με τους οποίους μοιράστηκα την καριέρα μου. Το πιο σημαντικό, είμαι ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ  λόγω των ασθενών που είχα την τύχη να συναντήσω και να βοηθήσω. Σε Κάθε ασθενή έχω την ευχαρίστηση να φροντίζω και να αφήνω ένα αποτύπωμα. Μπορώ να είμαι χαμογελαστός  σε κάποιον που το χρειάζεται, σύντροφος στους μοναχικούς και ευάλωτους. Μπορώ να γιορτάσω μια πρώτη αναπνοή ή να δώσω άνεση και αξιοπρέπεια σε μια τελευταία αναπνοή. Είμαι προνομιούχος να είμαι ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ.
Είμαστε η καρδιά της υγειονομικής περίθαλψης και της φιλοξενίας του νοσοκομείου. Σήμερα γιορτάζω το επάγγελμά μας και το νοσηλευτικό επαγγελματισμό.
Πάντα πίστευα ότι η νοσηλεία είναι ένα προνόμιο και μια ευκαιρία να βοηθήσουμε τους ανθρώπους και τις κοινότητες να έχουν την καλύτερη δυνατή υγεία
Ως κύριος υγειονομικός υπάλληλος της δημόσιας υγείας, χαίρομαι που παρουσιάζω αυτή τη ζωτική, αλλά μερικές φορές όχι ορατή, διάσταση της πρακτικής νοσηλευτικής
ΦΥΤΟΚΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ

Share.

Leave A Reply