Η λίστα της ντροπής του διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου

1

αγρινιο λαστα 2Η παροιμία που λέει ο σοφός λαός “ ο Θεός φυλάει τον κλέφτη … φυλάει και το νοικοκύρη” φαίνεται πως έχει εφαρμογή στην περίπτωση του διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου.

Ο διοικητής σύμφωνα με όσα ακούγονταν στο νοσοκομείο από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα του, ετοίμαζε λίστες για να χειρουργηθούν ασθενείς για καταρράκτη… Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Βλάχος έστελνε λίστα με ονόματα στον οφθαλμίατρο του νοσοκομείου Αγρινίου που έκανε τις χειρουργικές επεμβάσεις καταρράκτη για να εξυπηρετηθούν με προτεραιότητα … κάποιοι που είτε φώναζαν έξω από το γραφείο του, είτε όπως λέγεται έρχονταν από πολιτικά γραφεία…

Στην τελευταία επίσκεψη των απεργών στο γραφείο του την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου ο κ. Διοικητής είχε λίστα με ονόματα πάνω στο γραφείο του, για να χειρουργηθούν για καταρράκτη από τον οφθαλμίατρο που έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε χειρουργεία ανθρώπων από τη λίστα του διοικητή που τους δίνει προτεραιότητα χωρίς όμως να τον ενημερώνει για να κρίνει ο ίδιος ποιος χρήζει επέμβασης και ποιος έχει άμεση ανάγκη χειρουργείου. Με 100 φακούς που έχει προμηθευτεί ο κ. Διοικητής ποιος θα πρωτοχειρουργηθεί; Μήπως εάν ξεκινήσουν τα χειρουργεία ημέτερων ο κόσμος θα τα βάλει με τον οφθαλμίατρο και όχι με αυτόν που ετοίμασε τη λίστα της ντροπής; Είναι αλήθεια ότι ο διοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου έχει πει στον οφθαμίατρο “χειρούργησε αυτούς που με πρήζουν και βλέπουμε;”

http://agrinionet.gr/index.php/ygia/8200-a

Share.

1 Σχόλιο

  1. Pingback: med.gr Η λίστα της ντροπής του διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου » med.gr

Leave A Reply