Γιατρός εντόπισε όγκο στον θυρεοειδή γυναίκας που την είδε κατά τύχη στην τηλεόραση (vid)

0

H παρατηρητικότητα κι η καταπληκτική κατάρτιση ενός ωτορυνολαρρυγολόγου από τις ΗΠΑ στάθηκε σωτήρια για την υγεία μίας γυναίκας, η οποία δεν είχε ιδέα ότι ένας κακοήθης όγκος είχε κάνει την εμφάνισή του στο θυρεοειδή αδένα της.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έρικ Βόιτ, γιατρός από την Νέα Υόρκη περνούσε ένα ήσυχο βράδυ μετά την επιστροφή του από τη δουλειά, όταν παρακολουθώντας ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα, έκανε μια συγκλονιστική ανακάλυψη.

Καθώς παρατηρούσε τις όμορφες παρουσίες του προγράμματος Bargain Hunter, όπου οι συμμετέχοντες δίνουν «μάχη» για να αποκτήσουν το περιεχόμενο μιας κλειστής αποθήκης, διαπίστωσε ένα ύποπτο εξόγκωμα στον λαιμό μίας συμμετέχουσας, το οποίο σύμφωνα με την εμπειρία του ήταν ένδειξη όγκου στον θυρεοειδή.

Ο Βόιτ, όμως, δεν έμεινε εκεί αλλά κατάφερε μέσω εκκλήσεων στα social media να βρει την νεαρή γυναίκα και να της επισημάνει την διάγνωσή του, η οποία μετα την επίσκεψη της κοπέλας στον γιατρό για τις απαραίτητες εξετάσεις, αποδείχθηκε πέρα για πέρα αληθινή.

Η 32χρονη Νικόλ, που χρωστάει πάρα πολλά στην παρατηρητικότητα αλλά και στην ευαισθησία του γιατρού, μετά τις απαραίτητες επεμβάσεις είναι καλά στην υγεία της κι ευγνωμονεί τον Βόιτ που αντί να παραμείνει απαθής, έκανε αγώνα δρόμου για την ενημέρωσή της, δίνοντάς της την ευκαρία να αντιμετωπίσει έγκαιρα κι αποτελεσματικά τον όγκο.

Share.

Leave A Reply