Έβγαλαν διάγνωση για ψύξη σε καρδιοπαθή και τον έστειλαν σπίτι του!

0

Ο γιος του πρώην δημάρχου Φιλαδέλφειας Αλέκου Λάλου κατηγορεί το ΕΚΑΒ και το Σισμανόγλειο για τον θάνατο του πατέρα του – «Ο πατέρας μου πηγαινοερχόταν επί πέντε ώρες στους διαδρόμους του νοσοκομείου» αναφέρει – Τι απαντάει το υπουργείο Υγείας

Με μία χαρακτηριστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο γιος του πρώην δήμαρχου, Αλέκου Λάλου και σημερινός αντιδήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, Μιχάλης Λάλος, θέλησε να περιγράψει το τραγικό χρονικό της απώλειας του πατέρα του, ο οποίος «έσβησε» στο σπίτι του έπειτα από τη λαθασμένη διάγνωση των γιατρών ότι έπασχε από ψύξη.

Ο ίδιος ανέφερε στην ανάρτησή του:

 «8.45 καλώ το 166 για ασθενοφόρο που θα πάρει τον πατέρα μου με συμπτώματα εμφράγματος. 10.15 ξανακαλώ και μου λένε ότι ακόμη δεν έχει ξεκινήσει και δεν ξέρουνε και πότε θα υπάρχει. Τον πηγαίνω στο Σισμανόγλειο μόνος μου. Τον παραδίδω στους γιατρούς με το ιστορικό καρδιοπάθειας του. Του κάνουν εξετάσεις και μου τον δίνουν πίσω για το σπίτι με διάγνωση μυοσκελετικού πόνου (ψύξη). Μία ώρα μετά πεθαίνει στο σπίτι 2 μέρες μετά τον καυγά της Βουλής για το ποιος πήρε τις περισσότερες μίζες στον χώρο της υγείας.  Ο Αλέκος έφυγε με τρόπο που ντροπιάζει αυτό το κράτος… Καλό ταξίδι πατέρα… Ξέχνα τους…»

Η κηδεία του Αλέκου Λάλου θα τελεστεί δημοσία δαπάνη.

«Ο Αλέκος Λάλος τα τελευταία χρόνια υπήρξε ενεργό μέλος και υποστηρικτής της Δύναμης πολιτών, με την οποία εξελέγη δημοτικός σύμβουλος ο γιος του και αντιδήμαρχος οικονομικών Μιχάλης Λάλος» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο δήμος.

Στην ίδια ανακοίνωση εκφράζεται «στην οικογένειά του και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα θερμά συλλυπητήρια».


Ο Μιχάλης Λάλος με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ σημείωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον των υπευθύνων και των γιατρών του νοσοκομείου γιατί αισθάνομαι ότι δεν μας σεβάστηκαν.

Ο Διοικητής του Σισμανογλείου δήλωσε στον ΣΚΑΙ σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ ότι το περιστατικό ερευνάται .

Σε παρέμβασή του το υπουργείο Υγείας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έγινε ο εργαστηριακός έλεγχος που κρίθηκε απαραίτητος, ακτινογραφία θώρακα, καρδιογράφημα, λήψη καρδιακών ενζύμων κλπ  και ότι τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά για ισχαιμικό επεισόδιο του μυοκαρδίου. επισημαίνει επίσης ότι πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και θα διενεργηθεί ΕΔΕ.

Share.

Leave A Reply