Η ΕΝΕ καταθέτει εξώδικο στο ΑΣΕΠ για την ταλαιπωρία των μελών του

0

Σύμφωνα με τη διαμαρτυρία εκατοντάδων μελών μας, αλλά και όπως διαπιστώσαμε και οι ίδιοι, το ηλεκτρονικό σύστημα υποδοχής των αιτήσεων για την προκήρυξη 7Κ, δεν λειτουργεί και βρίσκεται σε αναστολή «λόγω συντήρησης», όπως χαρακτηριστικά αναγράφεται στον εν θέματι ιστότοπο.

Επειδή είναι υποχρέωσή μας, ως το επαγγελματικό επιμελητήριο και το θεσμικό όργανο προάσπισης των δικαιωμάτων των Νοσηλευτών της χώρας (δυνάμει του Νόμου 3252/2004).

Επειδή είναι παράνομο και αντισυνταγματικό να αποστερείται μεγάλος αριθμός πολιτών τη δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμούς πρόσληψης προσωπικού χωρίς καμία δική του υπαιτιότητα, λόγω ανεπάρκειας του συστήματος και των τεχνικών μέσων.

Επειδή είναι επιβεβλημένο να παρασχεθεί η νόμιμη δυνατότητα σε όλους τους υποψηφίους που το επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Και με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΘΑ ΕΝΤΟΝΩΣ για την απαράδεκτη κατάσταση και την ταλαιπωρία χιλιάδων μελών μας και σας καλούμε όπως προβείτε άμεσα σε απόφαση παράτασης της προθεσμίας υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη 7Κ, με ταυτόχρονη αναβάθμιση του τεχνικού συστήματος και ομαδοποίησης των αιτήσεων ανά κατηγορία κλάδων (Νοσηλευτές ΤΕ και ΠΕ, ΔΕ Βοηθοί Νοσηλευτών κτλ), ώστε να σταματήσουν να παρατηρούνται ανάλογα φαινόμενα, καθώς και σε αντίστοιχη παράταση της προθεσμίας αποστολής των δικαιολογητικών.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νομίμως την παρούσα προς αυτό στον οποίο απευθύνεται, προς γνώσιν του και για τις νόμιμες συνέπειες.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ν.Ε

Ο Πρόεδρος                                                                    Ο Γεν. Γραμματέας

Δημήτρης Σκουτέλης                                                     Αριστείδης Δάγλας

asep

 

Share.

Leave A Reply