Έλενα Ακρίτα: Οργισμένο post κατά του Παύλου Πολάκη

0

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη που έκανε… πυρ και μανία την Έλενα Ακρίτα, αφορά στον καθηγητή Κωνσταντίνο Συνολάκη, που την περασμένη Τετάρτη σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε μελέτη για την τραγωδία της 23ης Ιουλίου από τη φωτιά στο Μάτι.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας συνόδευε την ανάρτησή του με τρεις φωτογραφίες ενός στύλου της ΔΕΗ ο οποίος, όπως αναφέρει, βρίσκεται έξω από το σπίτι του καθηγητή. Αναφέρει μάλιστα την οδό και τον αριθμό όπου βρίσκεται το σπίτι του Κωνσταντίνου Συνολάκη.

 Ο Παύλος Πολάκης, με σαφή διάθεση ειρωνείας για τα όσα ανέφερε στο πόρισμά του ο καθηγητής για το χρόνο που χρειαζόταν ώστε να γίνει η εκκένωση στο Μάτι και να μην υπάρξουν νεκροί, καλεί τον καθηγητή «πριν κάνετε μαθήματα σε άλλους για τη φωτιά κανονίστε να καθαρίσετε το στύλο της ΔΕΗ έξω από το σπίτι σας στη (σ.σ. αναφέρει την οδό) από τα φυτά και τις κρεββατίνες σας γιατί κινδυνεύετε από ηλεκτροπληξία σε περίπτωση βροχής ή από φωτιά σε περίπτωση ζέστης. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν ξέρω αν θα προλάβετε να εκκενώνετε το σπίτι σας σε 30-55 λεπτά».

Το γεγονός πως ο Παύλος Πολάκης δημοσίευσε τη διεύθυνση του σπιτιού του καθηγητή Συνολάκη ήταν εκείνο που εξόργισε την Έλενα Ακρίτα.

«Ξέρουμε πού μένεις, Κωνσταντίνε Συνολάκη. Κοινοποιούμε δημόσια την διεύθυνση του σπιτιού σου χωρίς συναίνεση βάζοντας έτσι σε κίνδυνο εσένα και την οικογένειά σου. Παραβιάζουμε τα προσωπικά σου δεδομένα, σε στοχοποιούμε, παρανομούμε αλλά δεν κολώνουμε σκιάζονται ωρέ τα παλικάρια;», έγραψε η δημοσιογράφος στη Facebook.

κλικ στην εικόνα 

Με ανάρτησή του εν τω μέσω της νυκτός, o Παύλος Πολάκης προέβη σε μία πρωτοφανή για τα κοινοβουλευτικά χρονιά ενέργεια: Έβγαλε στη φόρα τη διεύθυνση κατοικίας του καθηγητή Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών του Πολυτεχνείου Κρήτης, Κωνσταντίνου Συνολάκη, με μία δήθεν αθώα αφορμή, που όμως όζει μαφιόζικη μέθοδο.

Με πρόφαση, λοιπόν, την βλάστηση πάνω στην κολώνα της ΔΕΗ έξω από το σπίτι του καθηγητή Συνολάκη, ο οποίος με το πόρισμά του για την καταστροφή στο Μάτι έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την κυβέρνηση, ο Παύλος Πολάκης κλείνει το μάτι στα «τάγματα ασφαλείας” της κυβέρνησης, τους γνωστούς «πρώην συντρόφους”, υποδεικνύοντας στόχο.

«Ξέρουμε πού μένεις”, είναι το νόημα της τροχιοδεικτικής ανάρτησης του Πολάκη, που παραβιάζει τη νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων και ασχολείται με ένα τριτεύον, εντελώς ανούσιο θέμα, δηλαδή την υποτιθέμενα επικίνδυνη βλάστηση σε πυλώνα έξω από το σπίτι του καθηγητή – για την οποία αποκλειστικά και δια νόμου υπέυθυνη είναι η ΔΕΗ.

Στον Νονό το 1972 ο Φράνσις Φορντ Κόπολα είχε χρησιμοποιήσει για μέσο απειλητικής προειδοποίησης το κεφάλι ενός νεκρού αλόγου. Πολύ λιγότερο εκλεπτυσμένος και χωρίς τη φαντασία του σεναριογράφου Μάριο Πούζο, ο Πολάκης εν έτει 2018 καταφεύγει στο facebook και τις κολώνες της ΔΕΗ.

 

Το άρθρο αυτό θα έπρεπε να κλείνει με τη διατύπωση της απορίας, εάν υπάρχει στη χώρα αυτή ακόμα εισαγγελέας που να τιμά τα παντελόνια που φορά. Το ότι υπουργός κυκλοφορεί τόσα χρόνια ελεύθερος, να απειλεί δημοσιογράφους με σωματική βία, να καθυβρίζει και να στέλνει μαφιόζικα μηνύματα, καθιστά την ερώτηση περιττή.

 

Share.

Leave A Reply