Δωρεάν προληπτικός αγγειολογικός έλεγχος στο Ερρίκος Ντυνάν

0
Ερρίκος Ντυνάν. προληπτικός αγγειολογικός έλεγχος. Το καλοκαίρι και η ζέστη μπορούν να εξελιχθούν σε ύπουλο εχθρό για τα πόδια και να οξύνουν τα προβλήματα, κυρίως των φλεβικών, αλλά και των αρτηριακών παθήσεων. Oι ειδικοί επισημαίνουν πως οι υψηλές θερμοκρασίες εγκυμονούν σημαντικούς κινδύνους όταν συνδυάζονται με προβλήματα κυκλοφορίας, καθώς επιδεινώνουν μια ήδη προβληματική κατάσταση στις φλέβες των κάτω άκρων, την οποία αντιμετωπίζουν περίπου το 30% των γυναικών και το 15% των ανδρών.
Η κατάσταση αυτή μπορεί να προκαλέσει αίσθημα βάρους στα πόδια που μπορεί να συνοδεύεται από οίδημα (πρήξιμο) ειδικά στους αστραγάλους, επιδείνωση των κιρσών, νυχτερινές κράμπες, ακόμη και φλεβική θρόμβωση.
Παράλληλα, η αφυδάτωση του οργανισμού, λόγω της υπερβολικής ζέστης και της μεγαλύτερης έκθεσης στον ήλιο, μπορεί να δημιουργήσει επιπλοκές και στο αρτηριακό δίκτυο, ιδίως εάν υπάρχουν στενωμένες αρτηρίες.

Με αυτά τα δεδομένα και κεντρικό στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού, το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center σχεδίασε ένα βασικό πακέτο αγγειολογικού ελέγχου, το οποίο προσφέρεται -κατόπιν ραντεβού- από την Πέμπτη 23 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 1 Ιουλίου, χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους ενδιαφερομένους.

Ειδικότερα, ο προληπτικός αγγειολογικός έλεγχος περιλαμβάνει:

1. Δωρεάν κλινική εξέταση από τους ιατρούς των αγγειοχειρουργικών τμημάτων.
2. Triplex κάτω άκρων (φλεβών και αρτηριών), εφόσον κρίνεται απαραίτητο, με χρήση ΕΟΠΥΥ και απορρόφηση της συμμετοχής του ασφαλισμένου.

Για τον προγραμματισμό του ραντεβού τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 210.6972315(από 08:30 έως 15:30 κατά τις εργάσιμες ημέρες) ή να στείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση cs@dunant.gr όλο το 24ωρο.

Share.

Leave A Reply