Δείτε πώς έγινε το δέρμα του αφού έχασε 70 κιλά

0

Είναι μόλις 21 ετών, όμως μέχρι πριν από λίγο καιρό ζύγιζε πάνω από 160 κιλά. Σήμερα, έχει καταφέρει να φτάσει τα 90 χάρη στην ισορροπημένη διατροφή και το εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής που έχει εφαρμόσει.
Η δραματική απώλεια βάρους άφησε στο δέρμα του John David Glaude από την Καλιφόρνια το ανεξίτηλο αποτύπωμά της. Ο νεαρός δημοσιοποίησε διαδικτυακά μια σειρά από βίντεο για να μοιραστεί με τον κόσμο την αλλαγή στην εμφάνιση αλλά και τη ζωή του.

Παρά την ανασφάGlaude_3

λεια που του έχει δημιουργήσει το χαλαρωμένο δέρμα του, δηλώνει περήφανος για όσα έχει καταφέρει.

Το πιο πρόσφατο από τα βίντεο του Glaude έχει τίτλο «Η μεγαλύτερη ανασφάλειά μου: Το χαλαρό δέρμα». Το βίντεο έχει ήδη αποσπάσει περισσότερες από 1.500.000 προβολές και συνεχίζει να κάνει το γύρο του διαδικτύου αλλά και να προβάλλεται από τα διεθνή Μέσα.

Ο νεαρός ευελπιστεί πως το βίντεο θα βοηθήσει όσους σκέφτονται να χάσουν βάρος ή έχουν ήδη χάσει πολλά κιλά όπως και αυτός.Glaude_4

«Προφανώς το αποτέλεσμα δεν είναι ιδανικό, δεν είναι αυτό που επιζητούσα αφού έχασα τα 70 κιλά. Δεν πειράζει όμως, θέλω όσοι βλέπουν αυτό το βίντεο να καταλάβουν ότι δεν πρέπει να αφήσεις κάτι τέτοιο ή οτιδήποτε άλλο να σε σταματήσει να κυνηγήσεις τα όνειρά σου», είναι το χαρακτηριστικό μήνυμα που στέλνει ο νεαρός.

 http://www.onmed.gr/
Share.

Leave A Reply