«Δεν μπορείς να μπεις στην κλινική εάν δεν ξεκινήσεις με…φακελάκι»!

0

Άμεση και κατεπείγουσα έρευνα διέταξε η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ- Βενιζελείου μετά από μια επώνυμη καταγγελία που εστάλη στο υπουργείο Υγείας και αφορά χρηματισμό γιατρών σε συγκεκριμένη κλινική. Σύμφωνα με πληροφορίες του CRETALIVE η καταγγελία γυναίκας έγινε στο υπουργείο εγγράφως και μάλιστα επωνύμως. Το υπουργείο έκρινε ως σοβαρή, καταρχήν, την καταγγελία για τη λειτουργία της κλινικής του Βενιζελείου και προώθησε για “τα περαιτέρω” στη διοίκηση το έγγραφο κρατώντας πάντως εκείνο για λογαριασμό του το όνομα της καταγγέλουσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η καταγγέλουσα αναφέρεται αναλυτικά στο τι συμβαίνει στην κλινική από την στιγμή που θα…μπεις έως ότου ολοκληρωθεί το στάδιο της παρακολούθησης ή θεραπείας και ισχυρίζεται ότι της ζητούσαν φακελάκι “σε κάθε βήμα”. Ωστόσο, η ίδια αποφεύγει να πει ονόματα και συγκεκριμένους λειτουργούς που παραβαίνουν τον όρκο τους, ενώ είναι μάλλον γενική η καταγγελία- μένει δε να αποδειχθεί ποιος, εαν και πόσα πήρε.

Ωστόσο, το υπουργείο θεώρησε ότι εφόσον είναι επώνυμη η καταγγελία πρέπει να εξεταστεί αφού διαβιβαστεί στη διοίκηση.

Το CRETALIVE επικοινώνησε με το διοικητή κ.Χαριτάκη ο οποίος επιβεβαίωσε την ύπαρξη της καταγγελίας και την εντολή για έρευνα επισημαίνοντας ότι “όλα θα εξεταστούν στο πλαίσιο του νόμου”.

http://www.cretalive.gr/crete/

Share.

Leave A Reply