Απέλυσαν νοσηλεύτρια γιατί άσκησε κριτική (μέσω Facebook) στον Πολάκη

0

Στην ίδια κλινική εργάζεται ως εντατικολόγος η σύζυγος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας
Στην απομάκρυνση της νοσηλεύτριας Ράνιας Σταυροπούλου, προχώρησε η ιδιοκτησία της ιδιωτικής κλινικής, «Ιπποκράτης», που εδρεύει στον Πειραιά, επειδή αποτόλμησε να υιοθετήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Fecebook, ανάρτηση τρίτου προσώπου, που αναφέρονταν στην αθλιότητα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη. Η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια, αποτόλμησε σε μια δημοκρατική χώρα, να κοινοποιήσει στο προφίλ της, ανάρτηση του, γιατρού Μιχάλη Λιβανού, ο οποίος είχε γράψει σχολιάζοντας την χυδαιότητα Πολάκη, εναντίον του Στέλιου Κυμπουρόπουλου: «Χαιρετίζω τους φίλους μου αριστερούς και «προοδευτικούς» χανιώτες που επέλεξαν και έστειλαν έναν απαίδευτο φασιστάκο να τους εκπροσωπεί στο κοινοβούλιο. Για το άλλο το παλικαράκι που τον έκανε υπουργό και τον κρατάει ακόμη είναι της ίδιας συνομοταξίας οπότε τα σχόλια περιττά».
Λίγες ώρες μετά, η κυρία Σταυροπούλου, κλήθηκε από την διοίκηση του νοσοκομείου, όπου ενημερώθηκε για την απόλυσή της. Την δημοσιοποίηση του γεγονότος έκανε πάλι ο κ. Λιβανός, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τα στοιχεία της ταυτότητας της απολυμένης: «Μια φίλη και μακρινή συγγενής μου έκανε σήμερα το πρωί το λάθος να κοινοποιήσει την ανάρτηση μου για τον αξιότιμο υπουργό μας. Το μεσημέρι απολύθηκε για το λάθος της αυτό, όπως της εξήγησαν με περίσσιο θράσος. Κάποιοι θα ζητήσουν συγνώμη από τη δημοκρατία σε αυτό τον τόπο, γιατί κάναμε πολύ υπομονή μαζί τους και δεν τους άξιζε ούτε η υπομονή ούτε η ευγένεια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γιατρός.
Το αξιοσημείωτο στην όλη ιστορία έχει να κάνει και με μια ακόμη λεπτομέρεια.
Στην κλινική «Ιπποκράτης» εργάζεται ως εντατικολόγος και η σύζυγος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη. Σίγουρα το ένας γεγονός (σ.σ. της απόλυσης) δεν μπορεί να συνδέεται με το άλλο (σ.σ. ότι εργάζεται στην κλινική η σύζυγος του Πολάκη). Σε κάθε περίπτωση, εκείνο που μένει είναι ότι μια νεαρή γυναίκα, έχασε την δουλειά της, τέσσερις μέρες πριν το Πάσχα, επειδή αποτόλμησε να κριτικάρει την αθλιότητα του υπουργού Υγείας. 
Πηγή: https://www.parapolitika.gr/

Στο γνωστό του «αψύ» ύφος προσπάθησε ο Παύλος Πολάκης να απαντήσει (μέσω του λογαριασμού του στο Facebook) στην αποκάλυψη των Παραπολιτικών για την απόλυση νοσηλεύτριας, επειδή αποτόλμησε να υιοθετήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Fecebook, ανάρτηση τρίτου προσώπου, που αναφέρονταν στην αθλιότητα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

Η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια, αποτόλμησε σε μια δημοκρατική χώρα, να κοινοποιήσει στο προφίλ της, ανάρτηση του, γιατρού Μιχάλη Λιβανού, πρόεδρος της ΝΟΔΕ Β’ Πειραιά, ο οποίος είχε γράψει σχολιάζοντας την χυδαιότητα Πολάκη, εναντίον του Στέλιου Κυμπουρόπουλου: «Χαιρετίζω τους φίλους μου αριστερούς και «προοδευτικούς» χανιώτες που επέλεξαν και έστειλαν έναν απαίδευτο φασιστάκο να τους εκπροσωπεί στο κοινοβούλιο. Για το άλλο το παλικαράκι που τον έκανε υπουργό και τον κρατάει ακόμη είναι της ίδιας συνομοταξίας οπότε τα σχόλια περιττά».

Λιβανός σε Πολάκη: Ψάχνω να βρω δουλειά στην κοπέλα που απολύθηκε

Απάντηση στον Παύλο Πολάκη έδωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ B’ Πειραιά, Μιχάλης Λιβανός:

Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Στη ζωή μου δεν έμαθα να κρύβομαι ούτε να κάνω ότι δεν βλέπω όταν δίπλα μου συμβαίνει η αδικία. Αν πάλι ενοχλείται η αφεντιά του ποσώς με απασχολεί, ας πείσει πρώτα τους συντρόφους του στο ΣΥΡΙΖΑ που τον αδειάζουν ο ένας μετά τον άλλο και έπειτα ας ασχοληθεί με εμένα και με την κοινή γνώμη.

Η κοπέλα ήταν ένας εύκολος στόχος για ανθρωποφαγία. Ο Κυμπουρόπουλος όμως εύκολος αντίπαλος δεν υπήρξε ποτέ στις μάχες του και είναι βέβαιο ότι θα βγει νικητής απέναντι σε αυτή την αήθη και παρανοϊκή επίθεση του υπουργού, γιατί ο ελληνικός λαός θα τον αναδείξει και θα τον εκλέξει πανηγυρικά εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Και όσο θα ασχολείται ο υπουργός μαζί του, του υπόσχομαι ότι εγώ θα ψάχνω να βρω το μεροκάματο που έχασε η άξια κοπέλα εξαιτίας του.

Ως γιατρός πραγματικά συμπάσχω και τον συμβουλεύω να λύσει το πρόβλημα απευθυνόμενος στην κατάλληλη ειδικότητα, όπου ευτυχως υπάρχουν πολλοί άξιοι συνάδελφοι να τον φροντίσουν. Ίσως να ματαιοπονώ, αλλά είναι ανθρωπιστική υποχρέωση μου να συστήσω τη λύση για το πρόβλημα.

Για τα υπόλοιπα στα οποία αναφέρθηκε περί νοσοκομείων και φαρμάκων ας κάνει μια γύρα στα ράντσα των διαδρόμων του Αττικού και της Νίκαιας για να θυμηθεί τα κατά φαντασία έργα και τις ημέρες του.

Κλείνω με μια ευχή μέρες που είναι: καλή Ανάσταση σε όλους και σε αυτούς που βλέπουν και σε όσους ψάχνουν ακόμη για να δουν το φως της αλήθειας.
Καλή Ανάσταση λοιπόν και στον Ιησού και στον Ιούδα και στο Βαραββά, όπως λέει και ένας φίλος μου Πειραιώτης.
Εμείς τους αγαπάμε όλους και τους συγχωρούμε όλους.»

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/enochlise-ton-polaki-apokalipsi-gia-ti-nosileftria-pou-apolithike

Share.

Leave A Reply