Άγρια επίθεση πατέρα σε εργαζόμενη στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»

0

Αλλο ενα περιστατικό βίας συνέβη την περασμένη Δευτέρα στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» με θύμα μια διοικητική υπάλληλο η οποία δέχθηκε επίθεση απο πατέρα παιδιού.

Μιλώντας η ίδια στο protothema.gr, καταγγέλλει πως ο πατέρας χωρίς κανένα λόγο της επιτέθηκε και την χτύπησε στην πλάτη, προκαλώντας της ακόμα και κατάγματα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «είμαι διοικητική υπάλληλος στην διαλογή ασθενών, εγω δίνω το bar code για να πάνε τα παιδιά στον γιατρό, στα επείγοντα. Ενας πατέρας, Ρομά, ήρθε σε ρήξη με κάποιους εργαζόμενους, κατι που συνηθίζεται στα επείγοντα γιατι όλοι θέλουν να εξυπηρετηθούν γρήγορα. Έρχεται στο γραφείο, όπου καθόμουν εγώ μαζί με μια νοσηλεύτρια και μας απείλησε οτι θα φάμε ξύλο. Πάει να επιτεθεί στη νοσηλεύτρια αλλα προλαβαίνει να φύγει. Μόλις σηκώνομαι και εγω απο την θέση μου, έρχεται από πίσω μου και αρχίζει να με κλωτσάει δυνατά στην πλάτη. Ταράχτηκα, έπεσα κάτω και μου προκάλεσε κατάγματα και μώλωπες».

Την εργαζόμενη εξέτασε γιατρος αλλα και ιατροδικαστής.

Οπως φαίνεται στην ιατρική γνωμάτευση που εχει στη διάθεση του το protothema.gr, φέρει κατάγματα άνω άκρων ενώ εχει υποστεί ισχυρό μετατραυματικό σοκ από την επίθεση.

Τον έντονο προβληματισμό του για τα περιστατικά βίας που λαμβάνουν χώρα στο νοσοκομείο εκφράζει και ο Πρόεδρος των εργαζομένων, Δημος Κωνσταντοπουλος.

Όπως επισημαίνει, «τα νοσοκομεία ειναι ξέφραγο αμπέλι. Καθημερινά έχουμε να αντιμετωπίσουμε περιστατικά βίας. Η Πολιτεία πρέπει να λαβει τα μέτρα της. Εργαζόμενοι δέχονται επιθέσεις ακόμα και με σουγιάδες, μας βρίζουν και μας απειλούν».

Η ιατρική γνωμάτευση του θύματος της επίθεσης

https://www.protothema.gr/greece/article/864831/agria-epithesi-apo-patera-eis-varos-ergazomenis-sto-nosokomeio-paidon-agia-sofia/

Share.

Leave A Reply