22χρονη μαθήτρια νοσηλευτικής μαχαίρωσε τρεις συμμαθήτριές της

0

Μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας η επίθεση, σύμφωνα με πληροφορίες – Ισχυρίζεται ότι ήταν θύμα bullying η κοπέλα – Επί τόπου οι πρώτες βοήθειες στις τραυματίες. Η μαθήτρια είναι ηλικίας 22 ετών και επιτέθηκε σε τρεις συμμαθήτριές της, δύο αλλοδαπές και μία Ελληνίδα, ηλικίας 20 και 21 ετών. Αμέσως έφτασε στη σχολή κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ που παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ενώ και οι τρεις μαθήτριες αρνήθηκαν να διακομιστούν σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 22χρονη επιτέθηκε στα κορίτσια μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας την ώρα του μαθήματος, στη νοσηλευτική σχολή όπου σπουδάζουν, λίγα λεπτά πριν από τις 5 το απόγευμα.

Αμέσως επικράτησε πανικός, όμως οι καθηγητές και άλλοι μαθητές που κινητοποιήθηκαν αστραπιαία, την αφόπλισαν και την απομόνωσαν, καλώντας ταυτόχρονα την αστυνομία.

Η 22χρονη συνελήφθη, οδηγήθηκε στο ΑΤ Ρέντη και κατόπιν στην Ασφάλεια Πειραιά, όπου προσπαθεί να εξηγήσει τι την οδήγησε στην πράξη αυτή.

Ανεπιβεβαίωτες προς το παρόν πληροφορίες, αναφέρουν ότι η 22χρονη ισχυρίζεται πως ήταν θύμα bullying από τις συγκεκριμένες συμμαθήτριές της.

Στην Ασφάλεια Πειραιά, σύμφωνα με πληροφορίες, καταθέτουν και δύο καθηγητές της Σχολής.

http://www.protothema.gr/greece/article/464875/alert-sok-se-sholeio-sti-nikaia-20hroni-mathitria-mahairose-treis-summathites-tis/

Share.

Leave A Reply